ARDAHAN / HANAK - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

HÜRRİYET MAH. İNÖNÜ CAD. ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO 15/4 HANAK / ARDAHAN
Vizyon
Eğitim Öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, bilimsel ve sosyal Yönden gelişmiş, okuyan, araştıran, düşünen, üreten, milli, manevi değerlere sahip ve saygılı bireyler yetiştiren, "Örnek ve Lider" bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
· Öğrenme için en uygun ortamların oluşturulmasını; · Bilgi, beceri ve Özgüven sahibi olmalarını; · Atatürk İlke ve inkılaplarını benimsemelerini; · Eğitim ve öğretimin önem ve gerekliliğinin kavranmasını; · Bilimsel düşünmelerini, OLAYLARA çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini; · Eğitim ve bilgi teknolojilerinin optimum kullanımını; · Sevgi, saygı, anlayış, paylaşma ve iletişimin önemini kavramalarını; · Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmelerini; · Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde etkin rol almalarını; sağlamaktır.
Saatler
Pazartesi 08:30-15:20 Salı 08:30-15:20 Çarşamba 08:30-16:10 Perşembe 08:30-15:20 Cuma 08:30-15:20
08.30 ders başlangıcı 15.20 ders bitişi
İlçe Merkezi Ardahan merkezine uzaklığı 28 km´dir
Okulun Sınav Başarı Durumu
2022-2023 Eğitim- Öğretim yılında 5 öğrencimiz Fen Lisesi, 3 öğrencimiz Anadolu Lisesini kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz bünyesinde Yıldız Erkekler Futsal, Küçük Erkekler Futbol, Yıldız Kızlar Kros, Yıldız Erkekler Kros, Yıldızlar Kız Badminton, Yıldızlar Erkek Badminton Yıldızlar Genel Satranç takımlarımız mevcuttur. Çeşitli yarışmalara katılmaktadırlar.
Tübitak 4006 Bilim Fuarları gerçekleştirilmektedir.
Lojman var.