ARDAHAN / HANAK - Atatürk Ortaokulu

Mrt

21 Mart down sendromu farkındalık günü kapsamında Ardahan ram tarafından organize edilen etkinliğe katılım sağladık. Bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz ️

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı; İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç KOŞANSU ‘nun teşrifleri, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi. Tiyatro, şiir, sinevizyon, günün anlam ve önemini belirten konuşma , oratoryo ve zafer türküleri etkinlikleri ile gerçekleştirildi.

" Pi "Günü kutlu olsun

Bu sonsuz ve gizemli sayının tadını çıkaralım.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103. Yıl dönümünü kutlama ve Mehmet Akif Ersoy’ u anma programı Sayın Kaymakamımız Ömer Övünç KOŞANSU ve İlçe Protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi . “Allah , bu millete bir daha İstiklal Marşı Yazdırmasın”

Mrt

Bugün okulumuzda öğrencilerimizin bilinçlendirilmesi amacıyla deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.
Tatbikatı düzenleyen Sivil Savunma Kulübü danışman öğretmenimiz Emre Türkçakal'a teşekkür ederiz.

Mrt

1 Mart ilçemiz Hanak kurtuluşu programımızı gerçekleştirdik. İlçemiz kurtuluşu, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm halkın katılımıyla çoşkuyla kutlandı. Başta ilçe kaymakamımız olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Bugün okulumuzda  5,6,7 ve 8. sınıflara ortak deneme sınavı yapıldı.

Deneme sınavları, öğrencinin kendini test etmesi ve tanıdık his yaşaması için önemlidir. Prova görevi gören deneme sınavları, öğrencilerin başarısını arttırmaya yardımcı olur.

Şbt

Okulumuz Ardahan Gençlik Merkez’nin düzenlediği satranç turnuvasında  IV.  olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz ️

Şbt

Valimiz Hayrettin ÇİÇEK, Hanak İlçemizde Destekleme Yetiştirme Kurslarımızı ziyaret etti.

Beraberinde İlçe Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Akın Koç ve beraberindekiler ile birlikte Hanak Ortaokuluna giden Valimiz, Destekleme Yetiştirme Kursu verilen sınıfları tek tek dolaştı.

Destekleme Yetiştirme kurslarına katılan öğrenciler ile bir araya gelerek, tanışan Valimiz Hayrettin Çiçek, gelecekte yapmak istedikleri meslekler hakkında bir süre sohbette bulundu ve tecrübelerini paylaştı.

Kursların durumu hakkında Yetkililerden bilgi alan Valimiz, " Bugün Ardahan geneli, kırsaldaki çocuklarımızı merkezlere taşıyarak Destekleme Yetiştirme Kurslarına getirdiğimiz projemiz kapsamında Hanak İlçemizde öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Öğretmenlerimiz başta olmak üzere Kaymakamımız ve emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ederim." dedi.

Şbt

Hanak Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç KOŞANSU himayelerinde ; ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize düzenlenen :“ Okuyorum , Tarihimi Öğreniyorum “ Kitap okuma yarışması kapsamında okullarımıza kitap dağıtımı yapıldı. Yarışmada derece  yapan öğrencilerimize birinciye Dizüstü bilgisayar , ikinciye tablet , üçüncüye akıllı saat verilecek olup  bu sayede çocuklarımız ; hem tarihimizi iyi bir şekilde öğrenecek , kitap okuma alışkanlığı kazanacak  ve hayatın her aşamasında yardımcı olunacak bilgiler öğrenecekler. Eğitime olan desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımız ÖMER ÖVÜNÇ KOŞANSU'YA şükranlarımı sunarız.

Şbt

Emre Türkçakal hocamız tarafından öğretmenlerimize, okul personellerimize ve öğrencilerimize iş sağlığı ve güvenliği semineri verildi. Hocamıza seminer için teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz dönem sonu etkinlikleri kapsamında Şehit Serhat Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesinde “Liderlik Tecrübe Paylaşımları” etkinliğinde  Hanak Kaymakamı Sayın Ömer KOŞANSU ile bir araya geldiler. Görev ve sorumluluklar ile mülki amirliğin tarihsel gelişimine vurgu yapan Sayın Kaymakamımıza katılımı için  teşekkür ederiz.

Ara

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ebediyete irtihalinin 87. Yılında saygı ve rahmetle andık.

Ara

Hanak Kaymakamlığı himayelerinde  ve Serhat Kalkınma Ajansı ve Şehit Caner Çelik Çok Programlı Anadolu Lisesi işbirliği ile ; “Ardahan İl Eylem Planı” kapsamında , eğitimde niteliğin artırılması ve öğrencilerimize tarih bilincinin kazandırılması amacıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Adnan Çevik tarafından Hanak İlçemizde “ Savaş Alanı ve Malazgirt Savaşı”  adlı konferans gerçekleştirilmiştir . Değerli tarihçimize ; Kaymakamımız Sayın Ömer  Övünç KOŞANSU  plaket takdim ederek ,eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ara

Okulumuz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim - Ögretim Yılı Okul Sporları Futbol Yıldız Erkek Turnuvasında

Ardahan 2. si  oldu. Öğrencilerimizi kutluyoruz.