ARDAHAN / HANAK - Atatürk Ortaokulu

Ara

Hanak Kaymakamlığı himayelerinde  ve Serhat Kalkınma Ajansı ve Şehit Caner Çelik Çok Programlı Anadolu Lisesi işbirliği ile ; “Ardahan İl Eylem Planı” kapsamında , eğitimde niteliğin artırılması ve öğrencilerimize tarih bilincinin kazandırılması amacıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Adnan Çevik tarafından Hanak İlçemizde “ Savaş Alanı ve Malazgirt Savaşı”  adlı konferans gerçekleştirilmiştir . Değerli tarihçimize ; Kaymakamımız Sayın Ömer  Övünç KOŞANSU  plaket takdim ederek ,eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ara

“Ardahan’da Eğitimin Niteliğinin Arttırılması Eylem Planı” kapsamında köylerde ikamet eden ve taşımalı eğitim yoluyla merkezdeki okullarda öğrenime devam eden, bu yüzden DYK kurslarına katılamayan dezavantajlı öğrenciler için; 8. Sınıf düzeyinde ortaokul kurs merkezi olan okulumuz Atatürk Ortaokulunu ilçemiz kaymakamı Sayın Ömer ÖVÜNÇ KOŞANSU ziyaret etmiş ve öğrencilerimize derslerinde başarılar dilemiştir.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni düzenlendi. 10 Kasım   konulu  yarışmalarda ödül alan öğrencilere ödüller verildi.

Saygı sevgi minnet ve rahmet ile ulu önderimiz Mustafa Kemal Ataturk'ü anıyoruz.

Ekm

Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti, zaferle kalbimize yazdık Cumhuriyet'i

Gururla nice 100.yıllara..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun!

Okulumuzda  önce salon töreni yaptık  sonra  bahçe etkinliklerimiz ile Cumhuriyetimizi coşkuyla kutladık.

Ekm

Bakanlığımızın göndermiş olduğu Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri derslerin kaynak kitaplarını 8. sınıf öğrencilerimize dağıtık.

Ekm

Kitap okuyan çocukların iletişim kapasiteleri artmaktadır.

Okuma projesi kapsamında öğrencilerimiz düzenli kitap okuyor.

Ekm

Öğrencilerimiz amatör spor  haftası için düzenlenen etkinliklere katıldı.

Ekm

Bugün okulumuzda  afet tatbikatı yaptık.

Gerçek bir afet anında insanların paniğe kapılmadan doğru hareket etme koruma  şansını iki kat arttırdığı bilimsel olarak ispatlanmıştır. Bu nedenle, okullarda yılda en az 1 kez deprem, yangın, arama-kurtarma, tahliye, gaz kaçağı, ilkyardım vb. konularında tatbikatlar yapılmalıdır.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikeri kapsamında Hanak müftülüğü tarafından okulumuzda  program hazırlandı. Program da emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

İyi bir okuyucunun, yaşam  boyu öğrenme süreci çok daha sağlıklı ilerler. Kütüphaneler bu sürecin verimli olmasını sağlamak için başvurulacak en önemli noktalardandır. Öğrencilerimizin okuma alışkanlığı ve kütüphane kültürünü öğrenmeleri için  kütüphanemizi aktif kullanıyoruz.

Eyl

Bugün itibariyle veli toplantılarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Veli toplantıları, mihenktaşı olan öğretmen, öğrenci ve veli arasındaki doğru bilgi akışının sağlanması ve etkili iletişimin açısından önem taşıyor.

Eyl

İlköğretim Haftası (11-15 Eylül)  Programı, Atatürk Anıtına müdürlüğümüzün çelenginin sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşma , 1. Sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan öğrencilere çiçek vermesi ile sona erdi. İlköğretim haftası okullarımızda bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam edecek.

Ara

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı personelleri özel eğitim öğrencilerimizi ziyaret ederek öğrencilerimize boyama kitabı hediye  edip birlikte vakit geçirdiler.

Ara

Ardahan Okuyor projesi kapsamında okulumuzda her gün kitap okuma saatleri düzenliyoruz.

Ara

Ardahan İl Jardarma Komutanlığı ve Hanak İlçe  Jandarma Komutanlığı personelleri okulumuzu ziyaret edio mesleklerini öğrencilerimize tanıttı.