ARDAHAN / HANAK - Atatürk Ortaokulu

Ara

Hanak Toplum Sağlığı Merkezi sağlık çalışanları okulumuza gelerek mesleklerini öğrencilerimize tanıttı. Diş Hekimliği, hemşirelik, doktorluk ve ebelik meslekleri hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Ara

1. dönem, dönem ortası veli toplantılarımızı gerçekleştidik. Okul- aile iş birliği içinde okulumuzdaki eğitimi daha kaliteli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Velilerimizle kurduğumuz olumlu diyoloğun öğrenciler tarafında olumlu etki uyandırdığını fark ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz çok amaçlı konferans salonunda ilçe programı düzenledik. Adaylığı kalkan öğretmenlerimiz yeminlerini ettiler.

Kas

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul dışı sporlar kapsamında düzenlenen yarışmalarda atletizm kategorisinde  Erkekler takımımız il ikincisi, kızlar takımımız il üçüncüsü oldu. Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Kemal SEDEM ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte fidanları toprakla buluşturduk.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yılını coşkuyla kutladık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetine tüm varlığımızla sahip çıkacağız.

Ekm

Rehberlik servisimizle planladığımız kariyer günleri etkinliğimize Hanak İlçe Emniyet Amirliği Personelleri katılarak öğrencilerimizin sorularını yanıtlayıp mesleklerini tanıttılar.

Ekm

Atatürk Ortaokulu olarak Alaçam, Baştoklu, Yükbüken, Sulakçayır ve Yamçılı köylerini ziyaret ederek velilerimizle görüştük.

Ekm

25 Ekim tarihinde gerçekleşen parçalı güneş tutulmasını gerekli tedbirleri alarak tüm öğrencilerimizle inceledik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yapılan spor, atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Seyfettin TEKİN  ve Okul Müdürümüz Ömer Faruk DEDE takdim etmişlerdir.

Ekm

Doğa Korumave Milli Parklar Ardahan Şube Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerimize  "Tabiatı Koruma, Biyolojik Çeşitlilik, Biyokaçakçılıkla Mücadele ve Doğa Turizmi Eğitimi" konulu eğitimler verilmiştir.

Ekm

Atatürk Ortaokulu olarak öğrencilerimize afet bilincini yerleştirmek amacıyla doğal afetler hakkında bilgiler verip deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Ekm

Rehberlik servisimizle planladığımız kariyer günleri etkinliğimize Psikolog Buse POLAT Hanımefendi katılarak mesleğini tanıtıp öğrencilerin sorularını cevapladı.

Ekm

Müzik Öğretmenimiz Sefa ARAPHASANOĞLU öğrencilerimize müziği sevdirmek amacıyla Türkçe dersimize konuk oldu. Disipliner yaklaşımla branşlar arası ilişki kurarak öğrencilerin derslerden daha çok keyif almasını istiyoruz.

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla özel eğitim öğrencilerimizi hayvanlarla buluşturduk.